Bruiloften en evenementen

Op een bruiloft mag een toost met champagne niet ontbreken. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en serveren van champagnes op de mooiste dag van jullie leven.
 
Voor veel mensen wordt zo'n champagnemoment al snel een kostbare aangelegenheid, maar dat hoeft het niet te zijn! Onze passie voor champagne heeft ons geleid naar de champagnestreek waar wij na lang zoeken en proeven de merken Yveline Prat  en Roger Closquinet  hebben gevonden. Deze  merken zijn al meerdere keren in de prijzen gevallen.
Wij halen de champagnes zelf op bij het champagnehuis, daarom kunnen wij al een topchampagne leveren voor een betaalbare prijs per fles. Kijk in de webshop voor meer informatie over al onze champagnes.  


Wij kunnen u op een 2 tal manieren van dienst zijn:
We kunnen de champagne alleen leveren:

In dit geval leveren we de champagne af op locatie. Dit kan de trouwlocatie, feestzaal of jullie thuisadres zijn. Jullie zorgen zelf voor de champagneglazen, het uitserveren, enz. 

Of we komen leveren en serveren:

In dit geval leveren en serveren wij de champagne op locatie. Wij nemen alles uit handen en zorgen voor een professionele aankleding met een luxe koeler en champagneglazen, een representatieve gastheer/gastvrouw  met een uitstekende productkennis, gekoeld vervoer van de champagne, de perfecte serveertemperatuur en natuurlijk het opbouwen en afruimen van de glazen.

Bedrijven en particulieren met andere festiviteiten dan een bruiloft kunnen natuurlijk ook bij ons terecht voor een champagnebelevenis voor elk evenement.